Підбір фарби

Увійти

Забули свій пароль?

Calvin klein обирає фарбу від benjamin moore

News

Majestic Yellow 355 від Benjamin Moore

Оформлення магазину Calvin Klein в Нью Йорку стало темою для обговорення серед дизайнерів інтер’єру та поціновувачів відомого бренду. Адже посеред сірих буденних вулиць з’явився осередок вибухової енергетики – оновлений магазин CK!   

Ідею дизайну втілив у життя відомий сучасний американський художник Стерлінг Рубі – давній приятель на той момент директора компанії Calvin Klein Рафа Сімонса.

Під час розробки стратегії нового дизайну американського магазину Calvin Klein, команда діяла за принципом «все або нічого». Сам художник коментуючи задумку, зазначив, що золотаве сонячне сяйво, яке випромінює інтер'єр магазину, уособлює собою новий розквіт бренду.

Помітно, що креативний директор Раф Сімонс і Стерлінг Рубі ґрунтовно поставилися до вибору фарби для стін і стель. Для них було важливо передати запал і чистоту кольору. Основним кольором для стін, стель та підлоги в престижному магазині став Majestic Yellow 355 від Benjamin Moore. З огляду на те, що приміщення магазину розташовано в сірій будівлі з бетонними фасадами, контрастний ефект вийшов просто приголомшливим.

В цьому просторі мистецтво, мода і декор плавно перетікають один в одного, розширюючи межі сприйняття, а життєрадісний жовтий колір, без сумніву, привертає до себе увагу перехожих та покращує настрій при одному лише погляді!