Підбір фарби

Увійти

Забули свій пароль?

Benjamin moore ukraine: відкриття центрального салону в києві

News

Команда центрального салону Бенжамін Мур

Наприкінці травня 2021 у столичному дизайнерському світі сталася довгоочікувана подія – відкриття офісу-магазину американських інтер’єрних та фасадних фарб Benjamin Moore. Вже понад 10 років бренд офіційно представлено в Україні, і відкриття просторого флагманського салону, обладнаного за новітнім словом техніки професійним устаткуванням – стало логічним проводженням на шляху розвитку компанії.

Свято об’єднало кілька десятків провідних дизайнерів, архітекторів, друзів та партнерів, які прийшли розділити радість і дізнатися новини від компанії Benjamin Moore Ukraine. Організатори підготували насичену, але не обтяжливу програму: гості мали змогу взяти участь у творчому майстер-класі, пригоститися авторськими коктейлями, назви яких було запозичено із палітри виробника, стали свідками створення арт-зони від відомих стріт-художниць просто під час вечірки. Також присутні стали учасниками лотереї, і кілька щасливців виграли подарункові сертифікати.

Тепер у новому салону ви можете підібрати фарби з палітри понад 20 000 відтінків, отримати готове замовлення, провести ділову зустріч, почитати тематичні видання та книги про дизайн, збадьоритися горнятком ароматної кави тощо.

Офіційне відкриття відбулося, проте свято триває – новий салон чекає на вас з понеділка по суботу за адресою:

Київ, вул. Кожум’яцька, 14.

Tags: