Підбір фарби

Увійти

Забули свій пароль?

Звіт благодійних проєктів bm ukraine за 2023 рік

News

Новорічний період – традиційний час звітів та підсумків. У 2023 ми трохи оговталися від шокових подій і налаштовуємо баланс, який допомагає нашій команді працювати так само ефективно, як і до початку повномасштабної.

Зрозуміло, що вектор благодійних проєктів компанії наразі максимально направлений на захист інтересів тих, хто постраждав від російської агресії, а також на підтримку Збройних Сил України. Тож, цього року команда Benjamin Moore Ukraine приєдналась до пілотного проєкту balbek bureau RE:Ukraine Housing, що має на меті будівництво системи тимчасового житла для внутрішньо переміщених осіб у Бучанському районі Києва.

Також у співпраці з одним зі столичних благодійних фондів, компанія Benjamin Moore Ukraine за підтримки Benjamin Moore & Co., посприяла відновленню житла для внутрішньо переміщених осіб, ремонту у музичній школі та ремонту осель, які було понівечено в наслідок атаки російських ракет та дронів у передмісті Києва, а саме: Гостомельська селищна військова адміністрація Бучанського району, Колонщинський ліцей Макарівської селищної ради, Колонщинський дитячий садок Макарівської селищної ради, Ніжиловицька гімназія Макарівської селищної ради, житловий комплекс «Котляревський» та житловий комплекс «Грін Ярд» в Ірпені. Загальна площа склала приблизно 73100 м².

Разом із дизайнеркою та художницею Катериною Турчиною, яка розписала інтер’єрними фарбами Benjamin Moore тубус від 155-мм снаряду, ми зібрали на аукціоні понад 30 000 грн. на ремонт евакуаційних авто для медичної роти 4 танкової бригади.

Окрім цього, продовж року ми разом із нашими замовниками у центральному столичному магазині запровадили традицію, та збираємо донати. З кожного галону преміальної лінійки фарби Benjamin Moore ми перераховуємо 1$ нашим захисникам на підтримку 3 окремої штурмової бригади.

Ми вже задонатили понад 100 тисяч гривень.

Вдячні всім, хто приєднується до наших ініціатив та запроваджує власні! В єдності наша сила – це показав минулий рік, а також історія нашої країни з давніх давен. Наближаймо нашу спільну перемогу разом!

Tags: