Підбір фарби

Увійти

Забули свій пароль?

Ремонт у ванній: вологостійка фарба для плитки та стін

Дизайнерам

Завдяки інноваційним сучасним розробкам у сфері лакофарбової продукції, вибір матеріалів для оздоблення санвузла значно розширюється! Тепер ви можете обирати не лише керамічну плитку чи вологостійкі шпалери, а й вологостійку фарбу для ванної кімнати.

Якщо ж у вас вже покладено плитку, і ви не хочете її демонтувати та вкладати нову, у нас є для вас чудова новина: вашу плитку у ванній також можна пофарбувати! Але давайте по черзі.

Ремонт у новій ванній

В разі ремонту в новій ванній кімнаті, у вас є вибір матеріалів для оздоблення різних зон приміщення. Завдяки вологостійкій фарбі Aura Bath&Spa, ми можете пофарбувати майже буть-яку зону санвузла, зокрема, й ті місця, на які потрапляє вода.

Водорозчинна латексна акрилова фарба з революційною запатентованою технологією Color Lock®, створена спеціально для умов високої вологи, в таких приміщеннях як: ванні кімнати, СПА-зони та кухні. Ця фарба для ванної кімнати витримує пряме потрапляння бризок і води на поверхню; не лущиться і не здіймається від вологи.
Завдяки використанню Color Lock Technology (замикання кольору) та спеціальному бар’єрному шару, що запобігає появі цвілі, грибку та плісняви, на пофарбованій поверхні створюється стійке, матове покриття з винятковим кольором.
Вологостійка фарба Aura Bath&Spa демонструє високу покриваність, стійкість до змивання, легкість до усування плям та забруднень, короткий час висихання, і що найважливіше – стійкість до появи мікроорганізмів.

Обираючи цю фарбу для своєї ванної, ви отримуєте не тільки безпрецедентну якість американського преміум-виробника, а й піклуєтесь про власне здоров’я, адже окрім всіх своїх інших переваг, фарба Aura Bath&Spa має нульовий вміст ЛОС (летючих органічних сполук) та відповідає міжнародним вимогам зеленого будівництва LEED®.

Фарба для плитки

Якщо йдеться про ремонт у старому житловому фонді, або про оновлення комерційного приміщення з бажанням зекономити бюджет, тут незамінним помічником стане унікальний праймер на акрилово-уретановій основі для складних поверхонь Inslx Stix®.

Цей праймер-герметик на водній основі, має безпрецедентну адгезію до найбільш складних поверхонь, зокрема: ПВХ, вінілу, пластику, скла, облицювальної керамічної плитки, глазурованої цегли, поверхні, пофарбованої фарбою з високим блиском, попередньо пофарбованого сайдингу, склопластику та оцинкованого металу.

Inslx Stix® ідеально підходить для нанесення на штукатурку, гіпсокартон, деревину та кольорові метали, коли температура навколишнього середовища низька або поверхня є проблемною для звичайних праймерів. Створює надзвичайно міцний шар покриття на поверхні після повного висихання.

Наносьте його на внутрішні та зовнішні поверхні, а також поверх практично будь-яких фінішних покриттів, у тому числі: алкідні, акрилово-латексні, уретанові, епоксидні та лакові.

Stix вирівнює поверхню і покращує адгезію з фарбою, якою його необхідно закривати поверх.

Перед застосуванням праймера для плитки, рекомендуємо принаймні трохи зашліфувати поверхню, знепилити та знежирити її, після чого наносити праймер рівномірним шаром.

Час висихання першого шару на відлип – складає близько 30-40 хвилин, час для нанесення 2 шару – 3-4 години, але краще дати праймеру більше часу. Повна полімеризація матеріалу відбувається продовж 14-21 дня.

Для гарантованого результату цей праймер неможна розводити ні водою, ні іншими розчинниками.

Які зони у ванній можна пофарбувати?

Поєднуючи ці два матеріали – вологостійку фарбу Aura Bath&Spa та праймер для складних поверхонь Inslx Stix® - ви можете пофарбувати буквально будь-яку зону у вашій ванній кімнаті. Будь-яка поверхня біля раковини чи окремо стоячої ванни, туалет, пральна зона – може бути пофабована. Важлива умова довготривалої екслуатації:

  • Першочергово: дотримуйтесь рекомендацій з нанесення матеріалів та терміну висихання і введення в експлуатацію.
  • Фарба витримує прямий контакт з водою, але не рекомендована для нанесення в мокрі зони, де є ймовірність застою води.

І фарбу, і праймер ми колеруємо в будь-який відтінок з палітри Benjamin Moore. З онлайн палітрою можна ознайомитись за цим посиланням.

Більше детальної інформації з підбору фарб та прорахунку за номером:
+38 067 385 87 74