Підбір фарби

Увійти

Забули свій пароль?

Презентації та лекції для дизайнерів та дизайнерських шкіл

News

Юлія Явтушенко, Катерина Саніна та Карінель Павлюшина

Компанія Бенжамін Мур проводить регулярні презентації у відкритому та закритому форматах для дизайнерів інтер’єру, архітекторів, дизайнерських шкіл та курсів.

Навчання дизайну інтер’єру – цікавий довготривалий процес, який потребує розгляду одних і тих самих питань різнобічно. Зокрема, важливою темою для дизайнера є колористика, і, оскільки далеко не у всіх є художня освіта, навички та знання з підбору кольорів є від’ємною базою, яку мають опанувати дизайнери.

На своїх безкоштовних презентаціях експерти Бенжамін Мур розповідають про основні характеристики фарби, на які слід звертати увагу при виборі якісних матеріалів на об’єкт, пояснюють відмінності акрилових, латексних та алкідних продуктів, діляться секретами підбору кольорів, вмінням визначати ступінь світловідбиттся фарби, надають зручні інструменти та онлайн-застосунки для дизайнерів зі сканування та гармонійного поєднання відтінків фарби.

За бажанням, група може відвідати як теоретичну 1,5 годинну лекцію про фарби, праймери та підбір кольорів, так і закріпити отриманні знання одразу на практиці – застосувати здобуті навички на 30-хвилинній практичній частині.

Команда Benjamin Moore Ukraine вже співпрацює з такими студіями як: школа дизайну «Перспектива», онлайн школа дизайну інтер’єрів Олени Гриневич, студія дизайну Олени Савастру Inspiration, спільнота українських дизайнерів DAH за участю Катерини Саніної тощо. Запрошуємо і вас до участі у корисних та атмосферних презентаціях від салону провідних інтер’єрних фарб для найсміливіших дизайнерських рішень.