Підбір фарби

Увійти

Забули свій пароль?

Підбір фарби під тип приміщення

Власникам інтер'єру

Головна відмінність фарб преміального сегменту – в тому, що окрім високої якості покриття, виробник піклується про підлаштування формули фарби для вирішення певної задачі. Наприклад, для приміщень з підвищеною вологістю і для вітальні в лінійці Benjamin Moore розроблено різні серії фарби, і консультант підбере саме ту, формула якої задовільнить ваші потреби та враховуватиме призначення приміщення.

Звертаємо увагу: для розрахунку кошторису важливо уточнювати, яким способом буде наноситися фарба. За замовчуванням консультанти розраховують витрати фарби для нанесення малярним валиком. В разі нанесення повітряним або безповітряним методом, витрати фарби, відповідно і кошторис, будуть змінюватися!

Якщо ви підбираєте фарбу самостійно, рекомендуємо опиратися на підбірку, яку ми підготували для вас.

Для вітальні

REGAL SELECT INTERIOR PAINT MATTE
100% акрилова фарба преміальної якості, що миється чистою водою з милом. При виробництві даної фарби використано запатентовану технологію виведення плям. Більшість звичайних забруднень, таких як: багно, бруд, губна помада, кетчуп, маркери – можуть бути легко видалені милом і водою.
Regal Select є самогрунтуючою на більшості поверхонь. Рекомендована для використання в житлових та комерційних приміщеннях з високою прохідною спроможністю, де потрібне високоякісне покриття.
Може бути нанесена на нову або раніше пофарбовану оштукатурену поверхню, кладку, або обклеєну шпалерами поверхню; заґрунтовану або попередньо пофарбовану дерев’яну чи металеву поверхню, а також на стелі. Відповідає вимогам LEED®.
Ступінь блиску: матовий/яєчна шкаралупа.
Витрати: орієнтовно під валик 10м²/літр.
Літраж: 0,95 л (кварта), 3,79 л (галон).

Для вологих приміщень

AURA BATH & SPA
Фарба для приміщень з підвищеною вологістю. Водорозчинна латексна акрилова фарба з революційною запатентованою технологією Color Lock®, створена спеціально для умов високої вологи, в таких приміщеннях як: ванні кімнати, СПА-зони та кухні.
Завдяки використанню Color Lock Technology (замикання кольору) та спеціальному бар’єрному шару, що запобігає появі цвілі та плісняви, на пофарбованій поверхні створюється стійке, матове покриття з винятковим кольором.
Дана фарба демонструє високу покриваність, стійкість до змивання, легкість до усування плям та забруднень, короткий час висихання, стійкість до появи мікроорганізмів.Має нульовий вміст ЛОС (летючих органічних сполук). Відповідає вимогам LEED®.
Ступінь блиску: матовий.
Витрати: орієнтовно під валик 8м²/літр.
Літраж: 0,95 л (кварта), 3,79 л (галон).

Для неперевершеної передачі кольорів

AURA INTERIOR PAINT MATTE
Фарба для максимально влучної передачі кольору. Завдяки запатентованій технології Color Lock®, за якою зроблено фарбу AURA®, ви зможете отримати неперевершено гладеньку поверхню, з глибоким кольором, що добре миється, довго не зношується та не вигорає. За технологією Color Lock® сполучні частки оточують і захищають пігменти, створюючи мікрокапсули, завдяки чому досягається безпрецедентна глибина кольору і більш однорідна плівка з відмінною стійкістю до стирання, водопоглинання та впливу ультрафіолету.
Фарба Аура висихає швидше за типову акрилову фарбу. Може наноситися на штукатурку, дерево, дерев’яні плити, камінь, цеглу, фарбований метал. 
Підходить для оздоблення інтер’єрів, в яких необхідне стійке довговічне покриття. Може бути застосована для фарбування дитячих кімнат, офісів, кафе, магазинів, учбових та інших приміщень. Відповідає вимогам LEED®.
Ступінь блиску: матовий.
Витрати: орієнтовно під валик 8м²/літр.
Літраж: 0,95 л (кварта), 3,79 л (галон).

Для різнопланових приміщень

SUPER HIDE INTERIOR
Акрилова інтер'єрна фарба професійного класу на водній основі з популярним серед дизайнерів блиском «яєчна шкарлупа». Тонується за допомогою колорантів Gennex®, розроблених експертами Benjamin Moore®. Підходить для фарбування поверхонь внутрішніх стін та стель у комерційних та громадських установах.
Наноситься на нові або раніше пофарбовані внутрішні стіни зі штукатурки, цегляної кладки, ґрунтованого або раніше пофарбованого гіпсокартону, дерева чи металу. Для даної фарби характерні: оптимальна покривна здатність, стійкість до розбризкування, легке нанесення, швидке висихання, слабкий запах. Відповідає вимогам LEED®.
Ступінь блиску: яєчна шкаралупа.
Витрати: орієнтовно під валик 10м²/літр.
Літраж: 0,95 л (кварта), 3,79 л (галон).

ULTRA SPEC 500
Водорозчинна акрилова інтер’єрна фарба з нульовим вмістом ЛОС (VOC). Виготовлена з використанням Cross-Linking Resin Technology, що забезпечує підвищену стійкість сухого шару фарби (подовжує строк його служби) і збільшує покривну здатність.
Продукт використовується для декоративного та захисного фарбування внутрішніх стін і стель, а також для декорування деталей. Рекомендовано для фарбування житлових і комерційних приміщень.
Може наноситися на нову або раніше пофарбовану оштукатурену поверхню, поверхню з гіпсокартонних плит, дерев’яну або металеву. Відповідає вимогам LEED®.
Ступінь блиску: глибоко матовий / яєчна шкаралупа
Витрати: орієнтовно під валик 8м²/літр.
Літраж: 0,95 л (кварта), 3,79 л (галон).

Для приміщень з підвищеним прохідним навантаженням

ULTRA SPEC SCUFF-X
Водорозчинна латексна акрилова фарба з інноваційною технологією захисту від слідів потертості, подряпин та чорних плям на стінах.
Високоякісне однокомпонентне латексне покриття розроблено спеціально, щоб забезпечити захист найважчих високопрохідних приміщень у комерційних та громадських установах. Інноваційна технологія успішно запобігає характерним чорним слідам і потертостям, що виникають внаслідок пересування стільців, меблів, валіз, шарпання рюкзаками, взуттям, кошиками та візками в торгівельних приміщеннях, діагностичним обладнанням у шпиталях тощо.
Ідеально підходить для високопрохідних приміщень  у закладах сфери КаБаРе (HoReCa), а також для таких приміщень: шкільні та лікарняні коридори, зали очікування, вестибюлі готелів, тренажерні зали, офісні кабінети, ванні кімнати, підсобні приміщення, сходові клітини.
Для використання на проґрунтованій або пофарбованій поверхні з гіпсокартону, штукатурки, дерева, металу та шпалер. Відповідає вимогам LEED®.
Ступінь блиску: матовий.
Витрати: орієнтовно під валик 8м²/літр.
Літраж: 0,95 л (кварта), 3,79 л (галон).

Для стелі

WATERBORNE CEILING PAINT
Акрилова фарба преміум якості для стелі. Завдяки спеціальній технології продукт утворює ультраматове покриття, що максимально розсіює небажані віддзеркалення світла. Нівелює нерівності поверхні, створює враження ідеальної однорідної стелі.
Може використовуватися для фарбування декоративних елементів стелі: профілів, смуг, кесонів. Рекомендовано для використання в комерційних і житлових будівлях, де необхідно отримати покриття найвищої якості на новій або пофарбованій штукатурці, шпалерах, підвісній стелі або інших стельових поверхнях. Відповідає вимогам LEED®, не містить ЛОС.
Ступінь блиску: глибоко матовий.
Витрати: орієнтовно під валик 10м²/літр.
Літраж: 0,95 л (кварта), 3,79 л (галон).

CEILING PAINT PINK
Фарба, що змінює колір. Призначена для фарбування стелі.
При нанесенні фарба світло-рожевого кольору, щоб позначити пофарбовані ділянки для запобігання пропущених зон. Після висихання дає рівномірно білу поверхню в глибокоматовому блиску, що допомагає мінімізувати появу поверхневих недосконалостей. Після висихання вологість не впливає на зміну кольору від рожевого до білого. Низький вміст ЛОС.
Ступінь блиску: глибоко матовий.
Витрати: орієнтовно під валик 8м²/літр.
Літраж: 0,95 л (кварта), 3,79 л (галон).

Якщо вам потрібна професійна консультація з підбору фарби чи кольору, або прорахунок витрат фарби, звертайтеся до регіональних представників бренду Benjamin Moore в Україні або до центрального офісу компанії:

Київ, вул.Кожум'яцька, 14
+38 067 385 87 74 
Графік роботи уточнюйте додатково.