Підбір фарби

Увійти

Забули свій пароль?

Декоративні штукатурки під ключ

Дизайнерам

Як лідери галузі, ми завжди тримаємо руку на пульсі, відстежуємо тенденції і робимо все, щоб закривати запити дизайнерів інтер’єру та їхніх замовників під ключ. 
Одним із популярних матеріалів окрім інтер’єрних фарб сьогодні є декоративні штукатурки. І в нашому центральному київському салоні Benjamin Moore відтепер ви можете знайти не тільки преміальні американські фарби, а й вишукану селекцію найкращих декоративних штукатурок від провідних виробників. Ми зібрали колекцію саме тих ефектів, які відповідають уявленням про оригінальне оздоблення стін та зручність в експлуатації.

Один із виробників, представлених в столичному салоні, – це українська компанія Limestone.
У складі цих декоративних матеріалів – тільки перевірені та екологічно чисті компоненти, тому продукція безпечна і може бути використана в будь-яких приміщеннях.
Limestone — це союз однодумців, основна мета якого допомогти реалізувати ваші ідеї в індивідуальних та нестандартних інтер'єрах, перетворивши будинок або офіс в комфортний простір з неповторним стилем.
У своїй лабораторії виробники проводять постійні дослідження, тестують і випробовують матеріали, постійно вдосконалюючи якість продукції.

В асортименті ТМ Deco Terra® – матеріали, які відтворюють фактури минулих епох, класичні та ультрасучасні ефекти, етнічні обробки на будь-який смак і бюджет.
Це професійні матеріали для фасадних та інтер'єрних робіт, які мають низку переваг для дизайну вашого інтер’єру:

  • Різноманітність декоративних рішень.
  • Екологічна безпека. 
  • Довговічність. 
  • Відсутність стиків. 
  • Стійкість до механічних пошкоджень і вигоряння. 
  • Легке миття. 
  • Універсальність. 
  • Пиловідштовхуючими властивості.

Серед матеріалів Deco Terra® представлені декоративні штукатурки для стін та підлоги, а також рідкі метали, які надають інтерʼєру надсучасного вигляду і якнайкраще підходять для приватних та комерційних приміщень.

Ще один, представлений в нашому салоні бренд – це Daricco. Інноваційний виробник декоративних покриттів, який втілив найкращі в екологічному відношенні та найпопулярніші продукти на ринку. 
В асортименті Daricco не лише традиційні декоративні штукатурки, а й такі сучасні матеріли, як мікроцемент та рідкі метали. Виглядають вони дуже ефектно, і значно розширюють творчі можливості дизайнерів інтер’єру та архітекторів, адже розраховані як на внутрішнє, так і на зовнішнє використання.

Влітку ми провели презентацію для постійних клієнтів, в ході якої наш партнер, художниця, дизайнер і декоратор, Вікторія Зирянська, зробила огляд декорефектів, які користуються найбільшим попитом серед дизайнерів та кінцевих споживачів. Особливо присутні відмітили цікаві штукатурки з яскраво-вираженою фактурою.

З повним асортиментом декоративних штукатурок ви можете ознайомитись в київському салоні Benjamin Moore за адресою:
вул. Кожум’яцька, 14.