Підбір фарби

Увійти

Забули свій пароль?

Benjamin moore на design living tendency 2021

News

Компанія Benjamin Moore Ukraine взяла участь в щорічній виставці дизайну DLT, що проходила у Києві 29.09 - 1.10.2021. Цього разу бренд було представлено не тільки на стенді, але нам пощастило взяти участь у фантастичному проєкті Театр Дизайну.

Концепцію цьогорічного театру розробила відомий дизайнер Олена Фатєєва, а з оформленням допомагали одразу кільканадцять експертів та фахівців, в тому числі Асоціація текстильних декораторів України, видання Prima interior, київський міжнародний контрактовий ярмарок та багато інших.

Компанія Benjamin Moore Ukraine залучилися до проєкту на етапі вибору фарби для стін. Кольору дизайнери надали першочергове значення, отже вимоги були вкрай високими, а відтінки мали відповідати завданому контекстові та передати багатошаровість, затишок і глибину експозиції.

За словами організаторів, цей Театр дизайну став, без перебiльшення, ТОП-овим за всі роки існування виставки Design. LIVING Tendency та самого концепту Театру!

Як сказала авторка та куратор проєкту, Олена Фатеєва, він щось безповоротно та докорінно змінив у кожному з нас. І точно змінив виставку.

У проєкті було використано такі відтінки з нашої палітри:

Ocean Tropic 2052-10, Autumn Purple 2073-20, Classic Burgundy HC-182, Bold Blue 2064-10.